avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua as mai avea o intrebare Care ar putea fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua as mai avea o intrebare Care ar putea fi metodele ...

Bună ziua as mai avea o intrebare Care ar putea fi metodele sau mislocele legale ! prin care putem ataca testamentul ! Dacă medical nu avem nimic având în vedere ca au fost sustrase de către pers : ! care are tot interesul de a ascunde !!!! Actele care ar putea dovedi starea de sanatatede a matusi mamei mele in perioada respectiva ! cand a fost facut testamentul !!! La medicul de familie nu mai exista asemenea doc !
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:52, 17 Februarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va pierdeți timpul.
Nu aveți calitatea legala pentru a "ataca" testamentul. Nu sunteți moștenitor rezervatar.
Testamentul a fost întocmit acum 30 de ani. Ar trebui sa dovediți ca fix în acel moment, cand se afla in fata notarului, mătușa nu avea discernământ.
Ceea ce, din spusele dvs, nu puteți dovedi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare testament AnnaMaria23 AnnaMaria23 Poate fi atacat testamentul facut la notar, acum 5 ani, mentionez ca nu a fost cerut act medical. Imobilul a fost lasat unei familii fara a exista grad de ... (vezi toată discuția)
Anulare testament seby_mihai seby_mihai Anulare testament Buna seara! Datorita faptului ca avem grija de o mătușă, recent aceasta a luat decizia să îmi lase prin testament locuinta sa. ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire? corina danila corina danila As dori sa aflu daca am vreun drept de mostenire dupa matusa mea care are 89 de ani si isi imprastie averea . Eu, fratele meu vitreg si inca o ruda infiata ... (vezi toată discuția)