avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pentru un imobil asigurat dacă se montează un aparat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pentru un imobil asigurat dacă se montează un aparat AC pentru ...

Pentru un imobil asigurat dacă se montează un aparat AC pentru care este necesară modificarea sau adaptarea instalației electrice, acest lucru afecteaza condițiile de asigurare? Mai ales în cazul unui eventual incident care sa pornească de la acest aparat, asiguratorul va putea refuza despăgubirea? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 09:12, 20 Februarie 2023
Anumiti asiguratori au o clauza suplimentara (ce genereaza si prima de asigurare suplimentara), numita "asigurarea instalatiilor de incalzire si climatizare pentru avarii accidentale) sau "asigurare centrala termica, asigurare aer conditionat".

Daca o aveti inclusa, intrebati broker-ul in limita a ce suma este acoperita.

Daca tocmai ati cumparat un AC nou, comunicati broker-ului sa majoreze limita de asigurare la respectiva clauza, cu suma din factura AC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare iscir katica katica Societatea care are ca obiect de activitate secundara CAEN 4322-Lucrari de instalatii sanitare,de incalzire si de aer conditionat trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Instalare cazan, boiler alta instalatie de caldura/apa calda im82 im82 Buna ziua, Locuinta la bloc. Pentru instalarea unui cazan sau boiler sau alta instalatie de generare a apei calde menajere sau agent termic de ce semnaturi ... (vezi toată discuția)
Aer conditionat alynus alynus buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema....mi-am cumparat aer conditionat....am inteles ca am veoie pe langa multe acte si de acordul vecinilor. Ce ... (vezi toată discuția)