avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Patrimoniul defunctului, necunoscut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Patrimoniul defunctului, necunoscut

Buna ziua, in cazul unui membru indepartat de familie care a decedat, cum se poate verifica patrimoniul defunctului de catre membrii mostenitori? In afara de locuinta de domiciliu, daca defunctul detinea alte proprietati de care membrii mostenitori nu stiu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:20, 19 Februarie 2023
Se pot desfasura demersuri la autoritatea fiscala responsabila ultimului domiciliu al defunctului si la ocpi
Nu se poate verifica.
Defunctul putea avea bunuri oriunde în România, iar la nivel național, nu exista o evidenta a tuturor bunurilor pe care le avea un cetățean.
Asta trebuie sa știe moștenitorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in cazul in care proprietarul a facut actele pentru altcineva? mihneaandrei mihneaandrei In situatia in care un membru indepartat al familiei face in timpul vietii actele de uzufruct viager sau mostenire in caz de deces pentru o alta persoana din ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor MarieIoana11 MarieIoana11 Exista vreo sursa centralizată unde pot verifica lista drepturilor de autor deținute (și detalii de contact) pentru câteva sute de cărți care nu s-au ... (vezi toată discuția)
Unde as putea vedea toate proprietatile ce le-au avut bunicii ... on64 on64 Unde as putea vedea toate proprietatile ce le-au avut bunicii mei? Bunicul meu a murit acu 10 ani, si bunica a murit acu 3 ani. Au ramas in urma lor 3 ... (vezi toată discuția)