avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... A fost vreodata statul roman condamnat pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

A fost vreodata statul roman condamnat pentru nerespectarea legii sanatatii mintale?

Buna ziua,

Stiti cumva daca vreodata statul roman a pierdut vreun proces pentru nerespectarea prevederilor legii sanatatii mintale?

Eu am fost internat involuntar de 4 ori in 14 ani, procedura de internare prevazuta de lege nefiind respectata.
De fiecare data am primit un alt diagnostic. Prima mea internare a fost invocata ca motiv pentru ulterioarele internari.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 06:46, 19 Februarie 2023
Ați cerut o EXPERTIZĂ la IML pentru a se stabili un singur diagnostic psihiatric`?
Dacă primiți diagnostice psihiatrice contradictorii, cereți expertiză la IML.
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua,am nevoie urgent de o reprezentare legala în ceea ... Anonim77777 Anonim77777 Bună ziua,am nevoie urgent de o reprezentare legala în ceea ce privește contestarea unei internari abuzive la secția psihiatrie ,cu tot ceea ce implica ... (vezi toată discuția)
Este aplicabilă o lege contradictorie? ContSters396991 ContSters396991 Legea sănătății mintale și a protecției persoanelor cu tulburări psihice prevede la Art. 14 că: ”(1) In evaluarea sanatatii mintale medicul psihiatru ... (vezi toată discuția)
Poziția avocatului poporului față de internarea nevoluntară este neconcordantă cu fișa postului. avocatul poporului trebuie să apere interesul cetățeanului, nu să-l interpeteze. ContSters396991 ContSters396991 [quot]Avocatul Poporului a transmis punctul său de vedere cu Adresa înregistrată la Curtea Constituţională cu nr. 8.726 din 27 septembrie 2016, prin care ... (vezi toată discuția)