avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua la mine in oras ( Cluj -Napoca ) este o zi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua la mine in oras ( Cluj -Napoca ) este o zi de Joi incepand ...

Buna ziua, la mine in oras ( Cluj -Napoca ) se poate da examen pentru scoala de soferi joia incepand cu ora 9. Eu am fost intr-0 zi de joi mi-au zis sa astept pana termina cei care deja erau in sala de examen dupa care mi-au zis ca nu pot sa examen pt ca mai trebuie sa fim min 3 pers inafara de ei ( 2 politisti) . Mi-au zis sa vin saptamana viitoare cea ce am si facut dupa ce am dat si am promovat examenul am mers sa depun cererea pt reducere perioada de suspendare unde am fost respins pe motiv ca am dat examenul in a 22 zi de suspendare si trebuie conform legi pana in a 20-a zi cea ce in realitate ar fi fost pana in a 15 -zi avand in vedere ca este alocata doar 1zi saptamana. Se poate contesta cumva decizia asta si sa imi valideze examenul? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:58, 19 Februarie 2023
Nu aveți cum să contestați această decizie. Și oricum nu veți avea câștig de cauză, așa scrie în OUG 195 din 2002, ca examenul respectiv se poate da de câte ori puteți, până în maxim a 20-a zi de suspendare, pentru a putea beneficia de reducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din nou toata scoala? rares85 rares85 Bunaseara. Am avut un proces la inceputul acestui an pentru conducere in stare de ebrietate,azi am scos de la tribunal hotararea judecatoreasca cu ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa-mi recuperez permisul suspendat fara proces verbal Konstantyn86 Konstantyn86 Anul trecut in august am avut un accident rutier cu victima , in apropiere de Botosani , (mentionez ca sunt din Pascani , Jud. Iasi) si dosarul s-a clasat ca ... (vezi toată discuția)
Permis anulat lorant23 lorant23 buna ziua am permisul din ungaria sunt cetatean roman si ma prins politia beat am primit un an inchisoare cu suspendare vreau sa aflucum pot sa recuperez ... (vezi toată discuția)