avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt de 1 an intr-un proces de partaj, 7 terenuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt de 1 an intr-un proces de partaj, 7 terenuri agricole, am ...

Sunt de 1 an intr-un proces de partaj, 7 terenuri agricole, am depus intampinarea la termen, acum dupa un an am descoperit ca mai exista inca un teren de 0,8ha care nu este inclus in masa de partaj, nu la introdus nici reclamantul nici paritul. Intrebarea mea e daca in actualul stadiu al procesului mai poate fi introdus acel teren in masa de partaj?

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar si aplicarea sa Intrusul Intrusul Buna dimineata tuturor, Sunt „proaspat” descoperitor al acestui site si am ramas uimit de varietatea de probleme ridicate aici, dar mai ales ... (vezi toată discuția)
Rezolvare succesiune toricelli toricelli Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie in urmatoarea problema: bunica mea vaduva a decedat in 1991 avand trei copii in viata la vremea respectiva. Celui ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Am primit o Citatie de la Judecatorie, ca sunt chemat in instanta in calitate de Parat, in proces cu F. in calitate de Reclamant, pentru Fond - Partaj Judiciar ... (vezi toată discuția)