avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbat numele la copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbat numele la copil

buna ziua,am un copil din prima relatie nefiind casatorita tatal copilului fiind plecat l-am trecut pe numele meu de domnisoara .acum sunt casatorita legal se poate schimba prenumele si ce trebuie sa fac dar nu cu tatal copilului multumesc
Cel mai recent răspuns: carp florin , utilizator 20:14, 25 Ianuarie 2010
Prenumele se poate schimba pe cale administrativa insa numai daca exista un motiv intemeiat pentru aceasta. Incercati sa fiti mai explicita, respectiv sa ne aratati ce doriti exact.
u.b.i.k. a scris:

Prenumele se poate schimba pe cale administrativa insa numai daca exista un motiv intemeiat pentru aceasta. Incercati sa fiti mai explicita, respectiv sa ne aratati ce doriti exact.

cred ca va refereati la nume:O, il poate infia sotul dvs ...
buna ziua
daca va referiti la nume ,copilul nefiind recunoscut poate fi doar infiiat de sotul dvs de acum ,daca este vorba de prenume pe cale administrativa
bafta
av daniela
multumesc ,este vorba sa-i schimb numele de familie ,si daca sotul meu trebuie sa-l infieze unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor aflat in intretinere prin hotarare de divort alinaluca alinaluca Buna ziua,am o intrebare va rog...am un minor de 16 ani aflat spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila.Eu sunt casatorita cu cetatean ... (vezi toată discuția)
Buna seara,am un copil de 1 an si tatal copilului m-a parasit ... Fidrici Lavinia Fidrici Lavinia Buna seara,am un copil de 1 an si tatal copilului ma parasit cand iam zis ca sunt insarcinata, nici in momentu de fata nu vrea sa stie nimica de noi,la ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului janapopescu janapopescu Buna ziua. In urma divortului am ramas cu numele sotului din diferite motive. Ulterior am dat nastere unei fetite pe care am inregistrat-o cu numele meu ... (vezi toată discuția)