avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism

Buna ziua!
Este posibila vanzarea unui autoturism dobandit de mine prin donatie, fara a mai inmatricula autoturismul pe numele meu?
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
Emilia2705, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:46, 20 Februarie 2023
Dacă ați primit mașina prin donație, trebuia să o înmatriculați pe numele dvs. Altfel, poliția nu o să accepte vânzarea autoturismului.
Nu puteti sa instrainati vehicolul pana nu parcurgeti procedura de inmatriculare ,notare pe rol fiscal si la politie
Fara sa notati auto pe rol fiscal nu puteti obtine certificat fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit autoturism c1pr1an c1pr1an Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto fara contract de vanzare aares13 aares13 Buna ziua, Am efectuat vanzarea unui autoturism prin intermediul unui prieten, care nu a luat de la cumparator nici o data de contact (nume, adresa, nr. ... (vezi toată discuția)