avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... PROCES CIVIL DIN 2016 PENTRU DREPT DE TRECERE SI ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

PROCES CIVIL DIN 2016 PENTRU DREPT DE TRECERE SI EFECTUARE LUCRARI ...

PROCES CIVIL DIN 2016 PENTRU DREPT DE TRECERE SI EFECTUARE LUCRARI ART 617 SI RESPECTIV 622 NCCIV,a FOST SUSPENDAT IAR REPUS PE ROL ,NU AM AJUNS LA FOND,EU CA REPR AL PARATILOR SUSTIN CA ACESTE ARTICOLE SUNT INAPLICABILE PE NOUL COD ASA CUM ZICE LEGEA 71/2011PRIN ART 59. .iNTREB CARE SUNT CORESPONDENTELE ARTICOLELOR 617 DREPT DE TRECERE SI 622 DREPT DE A FACE LUCRARI ,din codul civil nou IN CODUL CIVIL VECHI ,EU NU LE-AM GASIT Actele si faptele dosarului sunt circumscrise .in anul 2011 luna aprilie,Cum sa ma apar ?VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2023
bodisin, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua !cerere de chemare in judecata cu temei de drept art ... bodisin bodisin Buna ziua !Cerere de chemare in judecata cu temei de drept art 617 si 622 cod civil INDREPTATA IMPOTRIVA NOASTRA DIN DATA DE 30 SEPT 2016. CONFORM LEGII NR ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste corespondentul 617 si respectiv 622 din cod civ ... bodisin bodisin UNDE SE GASESTE CORESPONDENTUL 617 si respectiv 622 din cod civ NOU IN CODUL CIVIL VECHI ,MA REFER LA DREPTUL DE TRECERE SI RESPECTIV DREPTUL DE A FACE LUCRARI ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,va rog frumos un raspuns ! daca art 617 si respectiv ... bodisin bodisin Buna ziua ,VA ROG FRUMOS UN RASPUNS ! Daca art 617 si respectiv 622 din cod civ sunt exceptate de la aplicare in functie de momentul incheierii actelor ... (vezi toată discuția)