avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua !Cerere de chemare in judecata cu temei de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua !Cerere de chemare in judecata cu temei de drept art ...

Buna ziua !Cerere de chemare in judecata cu temei de drept art 617 si 622 cod civil INDREPTATA IMPOTRIVA NOASTRA DIN DATA DE 30 SEPT 2016.
CONFORM LEGII NR 71/2011,ACESTE ARTICOLE SUS PRECIZATE.olul 59
Dispoziţiile art. 602-625 din Codul civil nu se aplică situaţiilor juridice născute anterior intrării în vigoare a acestuia.
Precizez ca situatia juridica este anterioara .Se va respinge actiunea reclamantilor sau se judeca dupa codul civil vechi unde de altfel nu exista art drept de trecere si drept de a efectua lucrari.Raspunsul dv va fi apreciat de noi.
Cel mai recent răspuns: bodisin , utilizator 21:11, 29 Aprilie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a se stabili legea aplicabilă avocatul trebuie sa facă verificări juridice.
Pare sa se aplice legea veche dar trebuie verificat exact.
Avocatul si judecatorul studiază pe tot cazul.
Nu se face ca în curtea scolii niște dicutii generale...
Eu știu ca tendința pregnanta este în aceasta direcție dar nu se ajunge bine asa...

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil din 2016 pentru drept de trecere si efectuare lucrari ... bodisin bodisin PROCES CIVIL DIN 2016 PENTRU DREPT DE TRECERE SI EFECTUARE LUCRARI ART 617 SI RESPECTIV 622 NCCIV,a FOST SUSPENDAT IAR REPUS PE ROL ,NU AM AJUNS LA FOND,EU CA ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol lege l71/2011 aplicare ncc alma_mater alma_mater Buna ziua, Va rugam sa ne lamuriti cum se interpreteaza Art. 59 L11/2011 Dispozitiile art. 602 � 625 din Codul civil nu se aplica situatiilor juridice ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii in timp blueelena blueelena Buna ziua Am o nelamurire. Dispozitiile NCC privind limitele legale ale dreptului de proprietate privata(art. 602-625) nu se aplica situatiilor juridice ... (vezi toată discuția)