avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,VA ROG FRUMOS UN RASPUNS ! Daca art 617 si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,VA ROG FRUMOS UN RASPUNS ! Daca art 617 si respectiv ...

Buna ziua ,VA ROG FRUMOS UN RASPUNS !
Daca art 617 si respectiv 622 din cod civ sunt exceptate de la aplicare in functie de momentul incheierii actelor juridice ,respectiv contract de vanzare cumparare imobil casa din aprilie 2011 ,nu este adevarat ca acele articole drept de trecere si drept de executare lucrari nu se aplica ?Ce se intampla cu actiunea reclamantilor,eu sunt parat .Cu stima .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
actiunea reclamantilor se bazeaza (sau ar trebui) pe legislatia existenta la data incheierii actelor. daca articolele invocate de dvs sunt exceptate, asta nu inseamna ca actiunile respective nu erau reglementate intr-un fel sau altul la acea data. in cererea de chemare in judecata. scrie: IN DREPT si IN FAPT. cititi acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil din 2016 pentru drept de trecere si efectuare lucrari ... bodisin bodisin PROCES CIVIL DIN 2016 PENTRU DREPT DE TRECERE SI EFECTUARE LUCRARI ART 617 SI RESPECTIV 622 NCCIV,a FOST SUSPENDAT IAR REPUS PE ROL ,NU AM AJUNS LA FOND,EU CA ... (vezi toată discuția)
Unde se gaseste corespondentul 617 si respectiv 622 din cod civ ... bodisin bodisin UNDE SE GASESTE CORESPONDENTUL 617 si respectiv 622 din cod civ NOU IN CODUL CIVIL VECHI ,MA REFER LA DREPTUL DE TRECERE SI RESPECTIV DREPTUL DE A FACE LUCRARI ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !cerere de chemare in judecata cu temei de drept art ... bodisin bodisin Buna ziua !Cerere de chemare in judecata cu temei de drept art 617 si 622 cod civil INDREPTATA IMPOTRIVA NOASTRA DIN DATA DE 30 SEPT 2016. CONFORM LEGII NR ... (vezi toată discuția)