avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UNDE SE GASESTE CORESPONDENTUL 617 si respectiv 622 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UNDE SE GASESTE CORESPONDENTUL 617 si respectiv 622 din cod civ ...

UNDE SE GASESTE CORESPONDENTUL 617 si respectiv 622 din cod civ NOU IN CODUL CIVIL VECHI ,MA REFER LA DREPTUL DE TRECERE SI RESPECTIV DREPTUL DE A FACE LUCRARI ?Stima si consideratie !
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 04:30, 13 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
616 - 619
DA ,ART 616-619 PENTRU DREPT DE TRECERE ,DAR 622 PENTRU DREPT DE EFECTUARE LUCRARI DIN NOUL COD .CE CORESPONDENT ARE ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vreți să vă întoarceți în timp spre a efectua ...în trecut ceva lucrări?
Eu cred că e o situație nouă și este aplicabil ncc. Ar trebui văzute și disp. și art 6 alin 6 din noul cod.
Oricum, nu veți găsi în vechiul cod câte un corespondent pentru orice art. din noul cod (că de-aia-i nou, mai conține și noutăți).

Rugăminte: evitați să scrieți cu majuscule întregul text.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil din 2016 pentru drept de trecere si efectuare lucrari ... bodisin bodisin PROCES CIVIL DIN 2016 PENTRU DREPT DE TRECERE SI EFECTUARE LUCRARI ART 617 SI RESPECTIV 622 NCCIV,a FOST SUSPENDAT IAR REPUS PE ROL ,NU AM AJUNS LA FOND,EU CA ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna drum de servitute? mieluu mieluu ma tot invirt in jurul drumului de servitute in cazul meu. va multumesc pentru informatii. (vezi toată discuția)
Art 622 dreptul de a avea acce de facere lucrari din ncpc ,ce ... bodisin bodisin art 622 DREPTUL DE A AVEA ACCE DE FACERE LUCRARI dIn NCPC ,CE CORESPONDENT ARE IN CODUL VECHI:;? (vezi toată discuția)