avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce inseamna apel odata cu fondul cauzei intr-un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce inseamna apel odata cu fondul cauzei intr-un proces (ordonanta ...

Ce inseamna apel odata cu fondul cauzei intr-un proces (ordonanta presedintiala)?
Cel mai recent răspuns: marcu.silvia , utilizator 21:39, 20 Februarie 2023
Inseamna ca incheierea prin care instanta a dispus anumite masuri nu poate fi atacata individual, ci doar impreuna cu hotararea asupra fondului.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele ordonantei presedintiale in materia divortului Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Am si eu o nelamurire in aceasta materie: efectele ordonantei presedintiale inceteaza la momentul pronuntarii unei hotarari pe fondul cauzei sau la ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare eder eder Art. 282 CPC: [b]Impotriva incheierilor premergatoare nu se poate face apel decat odata cu fondul[/b], in afara de cazul cand prin ele s-a intrerupt sau s-a ... (vezi toată discuția)
Informare despre ordonanþa preºedinþialã rodica_post rodica_post [u]Ce este ordonanţa preşedinţială? [/u] Ordonanţa preşedinţială,este o procedură specială în temeiul căreia, instanţa de judecată poate ... (vezi toată discuția)