avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. In urma unei neatentii am fost atras online ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. In urma unei neatentii am fost atras online de o firma ...

Buna ziua.
In urma unei neatentii am fost atras online de o firma de servicii americana intr-un abonament anual. Ei declara ca nu pot anula acest abonament anual decat cu o luna inainte de finalizarea abonamentului, adica in ianuarie 2024.
Intrebarea mea este: daca uit sa fac anularea sau intervine orice problema (deces, incapacitate psihica, etc.) voi plati la infinit acest abonament ?
Cel mai recent răspuns: ulrema , utilizator 10:23, 27 Februarie 2023
Buna ziua!
Daca este un abonament anual inseamna ca valabilitatea este de un an,nu?Dupa un an isi pierde valabilitatea.
Probabil da. O neatenție pe an vă asigura niște servicii nu intotdeauna necesare
Nu este neapărat așa.
Citiți tot ce ați acceptat.
Unele abonamente anuale au prelungirea automat setata implicit !
Citiți și debifati această optiune dacă este activată.
Altfel se prelungește automat.
Ei pretind ca pana nu solicit se continua AUTOMAT acest abonament !
inseamna ca asa este. e site-ul lor, abonamentul lor. de regula cea mai simpla cale de a scapa de astfel de datorii este sa va schimbati cardul cu care ati facut plata.

Alte discuții în legătură

Buna, în aceasta situație cui trebuie sa ma adresez? mulțumesc. Pop Claudiu Pop Claudiu www.academicsingles.ro Plată nereușită cu următoarea adresă IP: 82.137.14.82 be2 S.à.r.l. / www.academicsingles.ro Numărul cazului: ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa stii despre plata recurenta! ironandrei ironandrei Buna ziua. Spre sfarsitul anului trecut am primit o oferta de abonare (pe 6 luni) la site-ul Voyo.ro la un pret convenabil pt mine! Am dat acordul meu pentru ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract nejustificata upc Jakarigea Jakarigea Buna ziua! Am incheiat cu upc un abonament de 1 an. Dupa terminarea acestuia ei au continuat sa emita facturi, desi nu m-au contactat in niciun fel daca doresc ... (vezi toată discuția)