Buna ziua. Spre sfarsitul anului trecut am primit o oferta de abonare (pe 6 luni) la site-ul Voyo.ro la un pret convenabil pt mine! Am dat acordul meu pentru termenelii si conditiile site-ului si am achitat abonamentul cu cardul. Intre timp am hotarat ca programul nu ofera un continut interesant si la expirarea celor 6 luni nu mai doresc sa il prelungesc! Pe 01.05.2014 sa reactivat abonamentul pentru urmatoarele 6 luni prin plata recurenta (la care mi-am dat acordul prin acceptul termenilor si conditiilor site-ului/ desi cei de la Voyo ofera doar optiunea de plata recurenta, si personal mi-a scapat a est lucru). Am primit doar confirmarea platii prin PayU service, nu am fost instiintat ca vor urma sa fie retrasi bani din contul meu si nu consider normal sa fie reactivat abonamentul pe 6 luni fara acceptul meu! Am instiintat pe cei de la Voyo imedeat ce am citit mailul PayU, dar au spus ca nu se mai poate face nimic. Le-am oferit sa achit luna curenta si sa imi restituie banii pe restul lunilor, dar nici asta nu vor. Ce optiuni mai am! Fiind plata online, daca nu sunt multumit de serviciu lor, nu pot renunta la el si sa imi recuperez banii? Nu am gasit nici o legislatie despre platile online, pe internet. Multumesc.
Buna ziua! Din pacate abonamentul meu a foat reactivat automat (datorita politei site-ului). Eu doar dupa ce am fost instiintat de retragerea banilor din contul meu, am exprimat dorinta de a renunta la servici! Am istiintat pe cei de la Voyo ca sunt de acord sa le platesc luna curenta, dar nu mai doresc abonament pe inca jumatate de an!
In cazul platii cu cardul, pentru abonametele de 3 luni, respectiv 6 luni, taxarea se produce imediat - 8,68 Euro (TVA inclus) pentru abonamentul pe 3 luni si 16,12 Euro ( TVA inclus) pentru abonamentul pe 6 luni, platibili in Lei, la cursul zilei respective. Plata se face automat din contul de card al abonatului, la inceputul fiecarei noi perioade de abonament (recurenta). Dupa prima perioada de abonament, taxarea recurenta se produce la ora 6:00, indiferent la ora la care s-a produs prima taxare.
Singura sansa sa imi recuperez banii, este daca cei de la Voyo aveau vre-o obligatie sa ma anunte in prealabil ca imi vor fi retrasi banii pentru urmatoarele 6 luni, sau daca am dreptul de a renunta la acest serviciu pt ca sunt nemultumit cu el! Cum spuneam, le platesc luna aceasta dar nu il mai vreau.
Personal nu consider ca este corect sa iti ofere doar optiune de plata recurenta daca iti faci abonament la ei!
Subscriptia automata
MsergiuA
Buna ziua.As avea nevoie de o clarificare in legatura cu subscriptiile automate percepute de site-urile care functioneaza in acest fel. In primul rand vreau sa ... (vezi toată discuția)