avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Ce implica intabularea unei proprietati, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Ce implica intabularea unei proprietati, formata cum ...

Buna ziua. Ce implica intabularea unei proprietati, formata cum locuinta si curte? Nu am cunostinte in legatura cu aceasta procedura si doresc sa aflu ce si cum trebuie facut. Cum multumiri
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:22, 22 Februarie 2023
Buna ziua,
Poate va ajuta informatiile de mai jos
[ link extern ] /
Implica sa aveți acte de proprietate, sa luați legătura cu un cadastrist, care sa vina sa măsoare imobilul și sa va întocmească documentație cadastrala, implica prezentarea de către dvs a unui certificat de atestare fiscala de la Primarie, cum ca aveți impozitul plătit și mai implica achitarea unui tarif de intabulare.
Va Multumesc foarte mult pentru raspuns. Respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)
Cadastru Dobre Alin Dobre Alin Buna ziua imi poate spune cineva cum pot face cadastrul unui apartament daca blocul nu are Cadastru sau cum pot vinde acest apartament neavand Cadastrul ? ... (vezi toată discuția)