avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am contract cu primaria pentru un loc de parcare, care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am contract cu primaria pentru un loc de parcare, care a fost ...

Am contract cu primaria pentru un loc de parcare, care a fost dotat ulterior de primarie cu blocator, pe care l-am preluat cu proces verbal de custodie. Ulerior blocatorul a fost avariat complet de o masina de curierat. A venit politia locala si firma de mentenanta SECUNET si a constatat dauna si a luat datele soferului vinovat. Ce obligatii am eu in continuare, pentru ca primaria nu vrea sa-mi rezilieze contractul pana nu predau blocatorul intact, dar tot primaria m-a obligat sa semnez procesul de custodie care prevede ca nu am voie sa umblu la blocator si atunci nu-l pot schimba. Si nici nu stiu daca nimeresc sa cumpar acelasi tip de blocator. Mi se pare de noaptea mintii sa nu fie vina mea, dar sa platesc un dispozitiv preluat doar cu proces verbal, fara contract. Chiar primaria nu are nicio obligatie conform legislatiei in vigoare? Nu recomand nimanui blocator. E o frectie pe picior de lemn si un piron in talpa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 04:19, 22 Februarie 2023
Urmare evenimentului probat cu docxumentul emis de autoritatea politiei faceti dovada starii tehnice a blocatorului la primarie
Este situatie des intalnita nu sunteti caz unic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii contestare pv Predator87 Predator87 In urma cu cateva zile am fost supus unui abuz din partea Politiei. Am fost oprit de o masina nemarcata de politie dar dotat cu semnale luminoase in bara, ... (vezi toată discuția)
Problema acuzatii furt nefondate Alexander111 Alexander111 Buna ziua,o sa incerc sa rezum cat mai mult cazul pentru a lasa ulterior loc unor detalii furnizate la cererea dumneavoastra. Anul trecut pe data de la 1 ... (vezi toată discuția)
Executare silita - spatiu de folosinta comuna. dimadandima dimadandima Pe scara blocului unde locuiesc, un proprietar a anexat apartamentului sau un spatiu de folosinta comuna fara a detine nici un fel de aprobari/autorizatii, ... (vezi toată discuția)