avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal

Concediu risc maternal
Bună seara. Sunt în concediu medical de aproximativ 3 săptămâni, iar în începând de ieri am intrat în concediu de risc maternal. Ieri am primit un mesaj prin care șeful solicita sa ma prezint la servici pentru a preda actele care le am în gestionare și stampila. Cum se procedează? În afara de actele de resurse-umane ,etc trebuie sa fac și predarea obiectelor de inventar( laptop,birou,etc)?mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:50, 22 Februarie 2023
Eu zic sa predati tot ce va cer, dar sa faceti si un proces verbal de predare-primire din care sa rezulte tot ce ati predat, cine le-a primit, starea lor si eventuale observatii... sa nu aveti apoi probleme de genul 'laptop-u predat are o zgarietura si trebuie sa l platiti...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme prenatal si cic florin96 florin96 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Firma la care lucreaza sotia mea este sau se pregateste de faliment. Nu se stie exact situatia ... (vezi toată discuția)
Am anuntat angajatorul de sarcina si s-a dezlantuit iadul in firma Alina BleojuAlina Alina BleojuAlina Am o problema la serviciu cu angajatorul si va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in acest caz: Am anuntat in data de 30.08.2018 in ... (vezi toată discuția)
Fisa de lichidare, inventar magdalena_i magdalena_i Sunt in preaviz de 5 zile. Lucrez la punctul de lucru al firmei (judet Arges), firma avand sediul social in Rm Valcea (judet Valcea). Va rog respectuos sa-mi ... (vezi toată discuția)