avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, tatăl meu a lucrat in mina in subteran la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, tatăl meu a lucrat in mina in subteran la Rovinari ...

Buna seara , tatăl meu a lucrat in mina in subteran la Rovinari Gorj inainte de 2010 .A fost la Rovinari și a întrebat de cartea lui de munca , i s-a zis ca nu este acolo . Pe vremea când lucra tatal meu acolo era Marian Condescu acționar 100% . Am încercat sa aflam unde se afla arhivele ca sa poată intra in posesia cărții de munca , fiindu-i necesară pentru pensionare , dar nimeni nu știe nimic , toată lumea da din umeri . In aceasta situație ce este de făcut ? Ma puteți ajuta in vreun fel ? Unde as putea sa întreb pentru ca nu prea mai am idei ? Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:12, 22 Februarie 2023
Buna seara!
Incercati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca honey23 honey23 Buna seara, Daca se poate sa ma ajutati as dori sa intreb unde as putea gasi cartea de munca a tatalui meu care nu mai lucreaza in Romania de mai bine de 20 ... (vezi toată discuția)
Vechime de muncă în mineritul de subteran transferați din germania în românia viomarmi22 viomarmi22 Nelămurirea mea constă în faptul că doresc să plec la muncă în Germania ca miner subteran în bazinul minier Ruhr având calificare și experiența ... (vezi toată discuția)
Grupe de munca elisoara_toma@yahoo.com elisoara_toma@yahoo.com Buna ziua, Mama mea a iesit la pensie ca electrician in octombrie 1990 cu o vechime de 38 ani si 2 luni - 1952-1990. A avut categorie de salarizare mare. A ... (vezi toată discuția)