avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Mi se refuza plata unei facturi, ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Mi se refuza plata unei facturi, ce pot sa fac?

Buna ziua! Mi se refuza plata unei facturi, ce pot sa fac? Cum pot sa-i oblig sa-mi incaseze banii?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vdas , utilizator 08:02, 3 Martie 2023
Buna ziua!
Incercati sa furnizati detalii.Cine refuza incasarea facturii,cauza refuzului,etc.etc.Altfel ,nimeni nu stie ce sa va raspunda.
Pe scurt: platesc in fiecare luna chiria pe un imobil pe baza unei facturi emise de societatea X. Cu societatea X am avut un proces legat de valoarea chiriei pe care l-am si cistigat. Cind doresc sa platesc chiria ca in fiecare luna mi se spune ca nu mi se poate incasa banii deoarece trebuie sa platesc cheltuieli de judecata (cheltuielile lor), fara sa primesc o instiintare in acest sens.
Întocmiți ordin de plată prin bancă , conform contractului și a celorlalte documente .O plată poate fi refuzată de către plătitor , dar o încasare nu cred .A emis firma beneficiară o factură către firma dvs ? Dacă a emis o factură trebuie plătită, dacă nu a emis , sau chiar dacă a emis , achitați prin ordin de plată.
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
roxana2008, utilizator
asa m-am si gindit sa platesc prin banca. multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Temei legal pentru plata facturi storno melyse01 melyse01 Buna ziua. Am facut niste plati in baza unor facturi storno. Ma puteti ajuta cu o prevedere legala in acest sens? Multumesc. (vezi toată discuția)
Sume necuvenite birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie ciudata la o societate a carei contabilitate o asigur: societatea incaseaza in contul bancar de la alta societate sume care nu reprezinta creante ... (vezi toată discuția)