avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IN URMA UNEI SUCCESIUNI ,EXISTA TREI MOSTENITORI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IN URMA UNEI SUCCESIUNI ,EXISTA TREI MOSTENITORI ASUPRA UNUI ...

IN URMA UNEI SUCCESIUNI ,EXISTA TREI MOSTENITORI ASUPRA UNUI APARTAMENT.UNUL DETINE 62.50%,ALTUL 18.75% SI ULTIMUL 18.75%.
PRIMII DOI DORESC SA VANDA APARTAMENTUL.
INTREBARE:
SE POATE VINDE APARTAMENTUL DACA AL TREILEA(18.75%) NU DORESTE CA APARTAMENTUL SA FIE VANDUT? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:10, 22 Februarie 2023
NU se poate vinde apartamentul. Se poate vinde numai cota din apartament deținută de primii doi, dacă îi convine cumpărătorului această situație.
Nu mai ascrieti cu majuscule.
Va trebui sa va adresati instantei sa cereti iesirea din indiviziune, astfel, daca cel cu cota de 18, daca nu vrea sa se vanda casa, sa i se atribuie lui si sa va dea sulte cf cotelor.
Cum sunteti acum, nu puteti vinde tot ap, ci doar ce aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa stiu cum pot sa mi recuperez banii dintr ... Miha1315 Miha1315 Buna ziua! As dori sa stiu cum pot sa mi recuperez banii dintr o mostenire. Sunt coproprietar al unui apartament in urma unei sentinte judecatoresti. Se pare ... (vezi toată discuția)
Buna seara! suntem 3 mostenitori la o casa cu succesiunea facuta. ... Maricica124 Maricica124 Buna seara! Suntem 3 mostenitori la o casa cu succesiunea facuta. Pierdem multi clienti pt ca una din persoane nu vrea sa vanda. Pot in vreun fel sa imi cer ... (vezi toată discuția)
Succesiune - vanzare fara acordul unuia dintre mostenitori banetti banetti buna ziua.Tatal meu a decedat cu 1 an in urma. Eu si mama vrem sa vindem apartamentul, dar sora mea nu este de acord..Eu am 28 de ani iar sora mea 45 este ... (vezi toată discuția)