avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat demisia ...

Daca un presedinte de asociatie de locatari si-a dat demisia de 2 saptamani, iar membrii comitetului executiv nu au convocat nici acum sedinta pt.alegerea unui nou presedinte pt ca nu doreste nimeni sa preia atributiile acestuia, vicepresedintele il inlocuieste? Pe ce perioada?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:25, 23 Februarie 2023
Nu exista functia de vicepresedinte.
Noi avem de cand s-a constituit asociatia, de acum 12 ani! Asa a fost aprobat de judecatorie, cu presedinte, vicepresedinte, cenzor si administrator.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
sorin46, utilizator
Treaba dvs., trebuie sa mai treceti pe la judecatorie, legea asociatiilor de proprietari s-a schimbat acum 5 ani.Conform noii legi, Cex gestioneaza situatiile de criza, adica si asta,fara presedinte. AG isi pastreaza puterea decizionala.
[ link extern ]
Este obligatia fostului presedinte sa actualizeze datele la judecatorie sau a celui/celei (CEX) care preia atributiile sale?
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2023
sorin46, utilizator
A celui/celor ce ramin in conducerea asociatiei.

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Contract asociatia de proprietari MihaelaDAM MihaelaDAM Un contract incheiat intre asociatia de proprietari si firma de curatenie este valabil daca este semnat din partea asociatiei de un loctiitor de presedinte? ... (vezi toată discuția)
Demisie membru comitet Alexandra Dr Alexandra Dr Buna ziua, cum se procedeaza in cazul in care un membru al Comitetului Executiv al Asociatiei de proprietari si-a dat demisia, din motiv ca a vandut ... (vezi toată discuția)