avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Buna ziua, Daca intr-o cauza civila un martor ia ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Buna ziua, Daca intr-o cauza civila un martor ia legatura telefonic ...

Buna ziua,
Daca intr-o cauza civila un martor ia legatura telefonic cu expertul evaluator si se cearta cu acesta la telefon cum se poate sesiza instanta in acest sens si cum poate fi sanctionat acest martor? Este normal ca un martor sa vorbeasca cu expertul din cauza? As vrea niste lamuriri daca mi-ar putea da cineva. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: p649 , utilizator 12:06, 7 Mai 2023
Va multumesc, am sesizat instanta si s-au luat masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul parte refuza sa intocmeasca opinia expertala! buna ziua! speta pe scurt: expertul parte refuza sa depuna la ... gdima gdima Buna ziua! Speta pe scurt: expertul parte refuza sa depuna la dosarul cauzei opinia expertala. Precizez faptul ca am incheiat cu dansul contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil si teren ANDRONESCU ANDRONESCU Am platit evaluarea unui imobil si teren in luna august in conturile evaluatorilor indicati de instanta. Luna aceasta vom avea termen si inca nu s-a efectuat ... (vezi toată discuția)
Expertiza imobil vali_085 vali_085 Buna ziua! Cum se procedeaza pt a afla ce sulta trebuie sa platesc unor coproprietari ai unei garsoniere? Trebuie sa deschid intai procesul de iesire in ... (vezi toată discuția)