avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... evaluare imobil si teren
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

evaluare imobil si teren

Am platit evaluarea unui imobil si teren in luna august in conturile evaluatorilor indicati de instanta. Luna aceasta vom avea termen si inca nu s-a efectuat evaluarea, in plus avem si proba cu martori. Ce se poate intampla? Se va judeca sau se va cere amnare?

Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 11:40, 20 Octombrie 2009
Daca raportul de exertiza nu a fost depus de catre expert, procesul urmeaza a se amana. Acest lucru nu inseamna ca, daca la termenul din aceasta luna toate partile sunt prezente, instanta nu va putea audia martorii.
In situtia in care expertiza nu este terminata pana la termenul care a fost acordat,instanta va amana cauza pentru efectuarea acesteia si este posibil ,daca s-au mai acordat termene in acest sens,sa ia masura atentionarii sau a amendarii expertului desemnat sa efectueze lucrarea.Daca expertiza este depusa pana la termenul acordat,instanta va acorda termen in vederea luarii la cunostinta de catre parti a continutului acesteia si in vedere formularii de eventuale obiectiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza judiciara bunuri mobile si imobile Mirovi Mirovi La expertiza judiciara privind bunurile mobile si imobile dobandite in timpul casatoriei pot participa alte persoane in afara partilor implicate in proces ... (vezi toată discuția)
Calitate expert si pierderea acesteia victor sorin victor sorin Sint intr-o situatie destul de ciudata : Dezbat o mostenire sint la a 3 exertiza , expertul a intocmit si depus expertiza in iunie , in luna august se ... (vezi toată discuția)
Eroare expertiza contabila tanis tanis Am un proces pe rol cu o asociatie de proprietari si am cerut in instanta un expert contabil pentru recalcularea listelor de intretinere pe ultimi 3 ani,un an ... (vezi toată discuția)