avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce relevanta are cresterea capitalului social a unei ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce relevanta are cresterea capitalului social a unei firme?

ce relevanta are cresterea capitalului social a unei firme?
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 09:53, 23 Februarie 2023
Creșterea capitalului social este importantă pentru că generează în primul rând două avantaje: 1)Obținerea mai facilă a unui credit bancar; 2)Creșterea încrederii partenerilor de afaceri în încheierea de contracte cu respectiva firmă, care are un capital social mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma.ce si cum? broucker broucker Buna ziua! sper ca nu va suparati daca am postat unde nu trebe.Nu ma prea pricep ne internet si nu prea am timp sa-nvat! Asa! sunt student si as vrea sa devin ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social manfree manfree Buna ziua...Tin sa le multumesc in primul rand celor care fac schimb de informatii aici...Gasesc multe dintre ele a fi mai mult decat utile... As avea si o ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari despre vanzarea unei firme elena_ina elena_ina Sunt actionar unic si administratorul unei firme...De curand am obtinut un credit bancar; nu am cheltuit nici un ban din el pentru ca as dori sa vand firma si ... (vezi toată discuția)