avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ofirma a construit o cladire ilegal pe un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ofirma a construit o cladire ilegal pe un teren intravilan inchiriat de la mine cu contract ,care ar fi solutiile?

Am inchiriat un teren intravilan la o firma ,care a construit ilegal ,si acum nu vrea sa elibereze terenul conform contractului de inchiriere .Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:15, 23 Februarie 2023
Notificati sistarea lucrarilor/ desfiintarea constructiei si eliberarea terenului. Sesizati Inspectoratul de stat in Constructii si actionati in instanta ptr evacuare . Ordonanta presedintiala ptr sistarea lucrarilor.
Sesizati oficial autoritatea de stat in constructii care va dispune dezafectare teren si readucerea la forma anterioara interventiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extindere apartamente fără autorizație atât pe verticală, cât și pe orizontală. Împotriva cui poate începe o acțiune în instanță? timpuriu timpuriu Am scris aici cu ceva timp in urma ,despre niste constructii lipite de blocul meu , era vorba de niste extensii realizate atat pe verticala cat si pe ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala pe drum de servitute. ajutor! kira34 kira34 Am achizitionat o casa construita, dintr-un sir de 7. Toate casele sunt identice. Pe partea stanga a lotului pe care au fost construite aceste case sunt ... (vezi toată discuția)
Peretele exterior al apartamentului poate fi ocupat de oricine. balicae balicae Pe peretele exterior al apartamentului meu s-a ridicat o incapere a vecinului de la parter, pana aproape de geamul meu.Ce drepturi am? Vreau sa reclam aceasta ... (vezi toată discuția)