avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Domnule avocat dacă proprietarul care trebuie să mă ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Domnule avocat dacă proprietarul care trebuie să mă ia în ...

Domnule avocat dacă proprietarul care trebuie să mă ia în spațiu viza flotant nu se află în țară, cum se procedează să pot face viza de flotant sau mutație dacă el nu este prezent fiind în alta țară,entionez căci eu locuiesc la domiciliul acestuia de mai mult timp,
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 08:45, 24 Februarie 2023
Proprietarul poate sa intocmeasca procura ca accepta sa va ia in spatiu
În situația în care găzduitorul ori reprezentantul legal/persoana împuternicită nu se poate prezenta la momentul depunerii cererii, împreună cu solicitantul, declarația de primire în spațiu poate fi dată cu cel mult 90 de zile înainte de data depunerii cererii pentru eliberarea actului de identitate la notarul public din țară ori în fața polițistului din structurile teritoriale ale Poliției Române și, cu cel mult 6 luni înainte de această dată, la misiunea diplomatică sau oficiul consular de carieră al României din străinătate ori la autoritățile străine competente. În acest ultim caz, declarația de primire în spațiu va fi prezentată tradusă și legalizată potrivit normelor legale în vigoare.

Declarația găzduitorului se prezintă de solicitant odată cu depunerea documentelor pentru eliberarea cărții de identitate simple/cărții electronice de identitate.
Ultima modificare: Vineri, 24 Februarie 2023
georgiana.td, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul ... nazareionut nazareionut Bună ziua am și eu o întrebare trebuie sa schimb buletinul fiicei care împlinește 18 ani și sai fac și băiatului buletin de 14 ani unde locuim nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pentru a obtine o viza de flotant la o adresa, la ... mariustz mariustz Buna seara, Pentru a obtine o viza de flotant la o adresa, la evidenta populatiei trebuie sa vina ambii proprietari, daca sunt divortati? (vezi toată discuția)
Contract de comodat - ce si cum, se poate obtine viza de flotant cu el? Radu_non-OMG Radu_non-OMG Buna seara, As vrea sa-i dau unui prieten o garsoniera pentru 6 luni. Am vazut ca exista contractul de comodat in acest sens. Am inteles ca se poate incheia ... (vezi toată discuția)