avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daune cauzate de vant - extensie balcon parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daune cauzate de vant - extensie balcon parter

Vecinul de la parter si-a facut balcon (extensie) mai mare decat amprenta balcoanelor de la etaj - cu tot cu acoperis de tabla. Daca cade un ghiveci pe acoperisul lui din cauza vantului, cine suporta costul reparatiei? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:46, 23 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca balconul este construit fara autorizatie de construire, vecinul, daca are autorizatie, proprietarul ghiveciului.
Daca executarea constructiei balcon este autorizata si este consemnata in cartea tehnica a imobilului d elocuit in comun raspunde proprietarul ghiveciului
De regula nu se emit autorizatii de extinndere in afara amprentei constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in legalitate cu balcon contruit la parter shokaliptiku shokaliptiku buna seara. problema sta in felul urmator: avem in plan sa cumparam apartament la parter + balcon. balconul apare in acte ( act vanzare cumparare - ... (vezi toată discuția)
Cine se ocupa de renovarea balcoanelor? alexa_m alexa_m Locuiesc intr-un bloc construit prin anii '70 Este intr-o stare destul de proasta, indeosebi balcoanele. La fiecare etaj placa de beton a balconului s-a ... (vezi toată discuția)
Demolare balcon - se poate sau nu ? Georgiana R Georgiana R Buna ziua, De curand s-a intamplat ca un vecin de la etajul 4 sa se ia de toata lumea de la parter cu privire la balcoanele construite de acestia. El ... (vezi toată discuția)