avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Din greșeală certificatul de validare a datoriei a ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Din greșeală certificatul de validare a datoriei a fost completat gresit

Din greșeală certificatul de validare a datoriei a fost completat cu suma aferentă lunii dec.2022. Se poate modifica perioada de consum și valoarea astfel încât acesta să poată fi primit la poștă ?
Ultima modificare: Joi, 23 Februarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 09:51, 24 Februarie 2023
Completati altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului ... Victor Romascu Victor Romascu Cum se completeaza rubrica perioada de consum a certificatului de validare, pentru plata energiei termice cu ajutorul cardului de energie. Este vreo limitare ... (vezi toată discuția)
Interpretare - legea nr. 357/2022 AdrianL7 AdrianL7 Bună ziua, Vin către această comunintate cu o nelămurire referitoare la Legea nr. 357/2022. În luna Decembrie 2023 distribuitorul de energie electică ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , 1.in situatia in care angajatorul organizeaza un ... ancaoana.mocioi ancaoana.mocioi Buna ziua , 1.In situatia in care angajatorul organizeaza un concurs cu premii atat pentru salariati cat si pentru colaboratori , acesta derulandu-se in ... (vezi toată discuția)