avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa plafon 30RON
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa plafon 30RON

Buna ziua,

Ce se intampla incepand cu martie 2023 cu valoarea plafonata la 30 de RON a tichetelor de masa? Cum ar trebui sa procedeze o companie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:44, 25 Februarie 2023
Contravaloarea tichetelor de masa acordate lunar de angajator salariatilor nu se ia in considerare la calculul plafonului de 33% din salariul de baza al angajatului.
Da, asta stiam. Intrebarea mea este daca se revine la plafonul anterior de 20.17 RON sau o sa extinda perioada pentru care se poate aplica plafonul de 30RON?
Daca nu se modifica legea , va ramane la valoarea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...ce ziceti de articolul din legea 296/2023:art. xl. ... smmg simona smmg simona buna ziua...ce ziceti de articolul din Legea 296/2023:Art. XL. - (1) Cheltuielile privind drepturile de hrană/indemnizaţia de hrană/tichete de masă/norma ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa retroactiv ContSters46197 ContSters46197 Buna ziua. Am doua probleme. Recent s-a casigat in instanta de catre institutia noastra , citez: \\\"obliga parata...la acordarea tichetelor de masa lunar ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa/ lg. 296 buna seara! ati mai intalnit vreo situatie in care intr-o institutie ... daniela.valeanu daniela.valeanu Buna seara! Ati mai intalnit vreo situatie in care intr-o institutie bugetara s-a plafonat valoarea totala anuala a tichetelor de masa la contravaloarea a 2 ... (vezi toată discuția)