avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, daca primesc o locuință ANL și vreau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, daca primesc o locuință ANL și vreau să investesc ...

Bună ziua, daca primesc o locuință ANL și vreau să investesc pentru renovări, fara a avea banii necesari pentru a o cumpăra momentan, in momentul in care decid sa o cumpăr, se adaugă la costul apartamentului și renovările făcute de mine? Se ține cont de faptul că am investit in acea locuință?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:57, 24 Februarie 2023
e treaba dvs ca investiti, daca nu aveti acordul proprietarului, nu veti recupera investitia.
de vandut, nu or sa va vanda ca si cum v-au dat-o palat, ci la cat ar valora fara imbunatatiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc anl U.Cristina U.Cristina Bună seara...as dori și eu să știu dacă locuiesc ca și chiriaș într-o locuință ANL și vreau să investesc pt imbunatatiri îmi mai recuperez ... (vezi toată discuția)
Reducere valoare sulta vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca am 5/8 din garsoniera si dovedesc ca am investit in acea garsoniera ma va ajuta la reducerea sultei in cazul iesirii in indiviziune. ... (vezi toată discuția)
Parintii vor sa ma dea afara din casa divka divka As dori lamuriri in problema mea.Locuiesc in apartamentul parintilor mei impreuna cu sotul si fiica in varsta de 2 luni.Parintii mei stau la tara,avand acolo o ... (vezi toată discuția)