avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! In cazul in care angajatorul doreste sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! In cazul in care angajatorul doreste sa achite contravaloarea ...

Buna ziua! In cazul in care angajatorul doreste sa achite contravaloarea abonamentelor la sala, poate incheia un contract cu un prestator de astfel de servicii doar pentru o parte din angajati, iar pentru restul sa le deconteze individual in baza facturii aduse lunar si sa beneficieze de deductibilitatea de 400 euro/an?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:20, 25 Februarie 2023
nu. deductibilitatea este per angajat
Buna ziua! Multumesc pentru raspuns. Dumneavoastra spuneti ca ar trebui ca angajatii sa aduca facturi pentru decontare? Si daca am 150 angajati trebuie sa strang 150 facturi/luna? In cazul in care se incheie abonamente pt angajati in limita a 400euro/ an per angajat, atunci nu se mai aplica deductibilitatea?
150 pe an: 1 abonament=1 factură

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea de sanatate încheiată de angajat gabriela.dia gabriela.dia Va solicit raspunsul pentru intrebari privind asigurarea de sanatate incheiata de angajat. 1. Suma de 400 EURO/ an pentru abonament de sanatate cf art 76, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 si plafon abonament sala l_alexandra l_alexandra Buna ziua, Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu urmatoarele: In limita plafonului de 400 de euro lunar, de abonamentul de sala, poate beneficia gratuit si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cosmote legea 161/2010 rbarbulescu rbarbulescu Buna ziua, In anul 2008 am facut un abonament la cosmote pe o perioada de 1 an. In anul 2009 am prelungit contractul pe 2 ani iar Cosmote mi-a oferit 50E ... (vezi toată discuția)