avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cost suplimentar nejustificat telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cost suplimentar nejustificat telekom

Puna ziua,
Firma de furnizari servicii telefonie mobile telekom m-a taxat cu 50 euro cost suplimentar nejustificat, iar de 2 luni de zile le tot cer desfasuratorul costului suplimentar si nu reusesc decat sa primesc amanari si raspunsuri evazive. In afara de reclamatie la OPC, mai pot face ceva in acest sens? Exista firme care sa se ocupe de astfel de situatii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:27, 24 Februarie 2023
Operatorul mentionat de dv a fost preluat de catre Orange Romania comunication ca departament separat
Adresati-va fizic unui punct de lucru Orange care detine baza tehnica si clarificati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu orange daniel1979 daniel1979 In urma cu un an si doua luni am incheiat un contract cu Orange. De cateva luni mi-am activat optiunea wap unlimited pe telefon, iar in urma cu aproximativ 20 ... (vezi toată discuția)
Escrocherie mobiplus in cadrul retelei vodafone tialiit tialiit In data de 09.04.2015 am achzitionat un nou abonament Vodafone in cadrul societatii comerciale pe care o detin. O promotie noua ca sa zic asa. Aproximativ acum ... (vezi toată discuția)
Va supun atentiei urmatoarea situatie: am fost client telekom ... florin_27 florin_27 Va supun atentiei urmatoarea situatie: am fost client Telekom si odata cu preluarea acestora de catre cei de la Orange,am devenit client orange..astfel,in ... (vezi toată discuția)