avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ,părinții mei au un credit ipotecar la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ,părinții mei au un credit ipotecar la opt BANK ...

Buna seara ,părinții mei au un credit ipotecar la opt BANK ,tata a decedat de 3 ani avem succesiune făcută ,dar acuma vrem sa facem partaj pt a trece tot apartamentul pe numele mamei și de la notar ne cere acordul bănci. Banca refuza sa ne dea pt eu cu mama nu apărem ca plătitori . Ar fi alta soluție ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:16, 26 Februarie 2023
Sa va înregistreze ca moștenitori au debitorului, în baza certificatului de moștenitor.
Dacă nu sunteți înregistrati ca plătitori și nu achitați ratele, sa vedeți ce buni sunteți de plata atunci. Imediat va contactează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Ipoteca apartament, succesiune nedezbatuta diacar diacar Buna ziua! vrem sa facem o refintare la un credit ipotecar si ne mai trebuie un imobil pt ipoteca. Putem pune ipoteca pe apartamentului mamei mele, avand in ... (vezi toată discuția)