avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se poate desface un contract de munca a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se poate desface un contract de munca a unui angajat in urmatoarele ...

Cum se poate desface un contract de munca a unui angajat in urmatoarele conditii:
- salariatul ne-a comunicat ca nu mai vrea sa vina la munca decat in anumite conditii impuse de el. Dupa o zi se razgandeste si nu mai pleaca si tot asa. Se prezinta la serviciu, isi indeplineste sarcinile, dar e nemultumit si foarte vocal ca firma nu e de acord cu conditiile lui
- nu vrea sa-si dea demisia.
Este greu de precizat cum ... o solutie ar fi desfiintarea postului pe care il ocupa sau daca prin afirmatiile lui creaza un prejudiciu de imnagine angajatorului , poate si disciplinara daca fapta este mentionata in REg. Intern ca abatere disciplinara.
Multumesc. Nu putem sa desfiintam postul, firma are nevoie de angajat pe postul respectiv...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta disciplinara dupa demisie? sim07 sim07 Buna ziua, Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Are angajatorul dreptul de a incepe o ancheta disciplinara impotriva unui salariat care si-a depus deja ... (vezi toată discuția)
Demisie cu actionare in instanta deliaolga deliaolga sunt instructor de dans, angajata la o firma particulara. mi-am dat demisia, am facut doar 10 zile de preaviz din cele 20 stipulate in cim. firma nu este de ... (vezi toată discuția)
Motive concediere simmona simmona Buna ziua! Am rugamintea de a ma ajuta intr-o problema destul de spinoasa. Dorim sa concediem 3 persoane, toti pensionari. Motivele ar fi: - sunt destul ... (vezi toată discuția)