Mi a fost interzis accesul Intr un hotel sa trec prin lobby și doar un singur angajat de la paza știa acest lucru(care nu mă suporta).Specific că nu am făcut absolut nimic decât am tranzitat lobyy pentru a ajunge la cazino.Am.rugamintea daca exista vreun temei de lege care o pot invoca privind liberul acces Intr o proprietate privată care este cu interes social.Va mulțumesc anticipat aștept sfaturile voastre
Interesul social care este ca cetățenii sa joace la cazino sau sa se cazeze la hotel?.Va aflați într o proprietate privata care își poate organiza activitatea ,modul de întrare în spatiile apartinand hotelului etc.Daca accesul altor persoane este liber prin lobby iar doar pe dvs v au interzis puteți sesiza în scris conducerea hotelului,a firma de paza etc.Daca va era interzis accesul pe motive de sex,rasa,orientare sexuala naționalitate etnie atunci era o alta problema...
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns și doar mie fiindu mi restricționat accesul zona fiind una de tranzit și cu magazine la parter,bar...etc..Specific că lucrătorul de la paza mi a spus sec că nu mai pot intra și că nu are nici o explicație pt asta.Lobby-ul din hotel este public fiind tranzitat atât de clienții hotelului cât și de persoane care doresc să meargă la cazino,spa,bar etc...Daca se poate să îmi spune-ți o lege sau altceva care sa o pot invoca.Va mulțumesc din nou anticipat
Dacă făceați parte din categoriile precizate anterior va puteati adresa Comisiei pt Combaterea Discriminarii.Faptul ca nu vor sa va permita accesul nu e o fapta penala ,singura varianta ar fi un proces civil în care sa solicitați daune morale dar șansele sunt discutabile.(iar costurile și durata nu se justifica ).