avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va tog sa imi spuneti care este vârsta maxima la care ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va tog sa imi spuneti care este vârsta maxima la care se poate ...

Va tog sa imi spuneti care este virsta maxima la care se poate pensiona un functionar public
Cel mai recent răspuns: sonias , utilizator 08:13, 27 Februarie 2023
Data pensionarii este in functie de data nasterii , de conditiile in care a lucrat acel functionar, de stagiu de cotizare cumulat etc.
Functionar public simplu 65 sau s-a prelungit la 67 ani

Cornel Vasile a scris:

Data pensionarii este in functie de data nasterii , de conditiile in care a lucrat acel functionar, de stagiu de cotizare cumulat etc.

65 de ani.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

65 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar pensionare segovia_48 segovia_48 O ruda a primit Decizia prin care se respinge cererea de inscriere la pensie pentru LIMITA DE VIRSTA. Redau extrase din aceasta Decizie > Solicitant : Mihai ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un functionar public trecut de varsta de pensionare sa lucreze in continuare in cadrul unei primarii? zzzionut zzzionut Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal ca un functionar public trecut da varsta legala de pensionare( are 65 de ani) sa lucreze in continuare in cadrul ... (vezi toată discuția)
Dacã ies anticipat la pensie mai am dreptul la muncã? Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Am 59 de ani şi contribuţie la stat de 35 de ani.Pot ieşi la vârsta de 60 de ani la pensie anticipat? Cu cât sunt penalizat? Iar după ce obţin decizia ... (vezi toată discuția)