avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! In cadrul unui sector unde organigrama ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! In cadrul unui sector unde organigrama prevede un ...

Buna ziua! In cadrul unui sector unde organigrama prevede un singur post de sef , sunt incadrat ca sef birou. CCM prevede salariul sefului de sector ca x lei ,si salariul unui sef de birou ca y lei . Eu ce salariu ar trebui sa am, cel al sefului de sector sau al celui de birou? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Pakooii , utilizator 14:51, 26 Februarie 2023
Daca sunteti incadrat prin decizie ca sef birou, in mod normal, acesta trebuie sa fie salariul.
Al sefului de birou trebuie sa aveti salariu.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: ... Mary0211 Mary0211 Buna ziua, Sunt usor nedumerita intr un anume aspect si anume: De 4 ani sunt angajata la o firma pe un post care in evidentele codurilor COR figureaza cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie miki_M miki_M Conform OUG 63/2010 au fost desfiintate posturile vacante , astfel incat nu s-au mai intrunit conditiile de existenta a unui birou. Functia mea era de sef ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie=salariu noua functie? ginutz_a ginutz_a Buna ziua! Postul \"x \"se restructureaza si se ofera postul liber din organigrama \"y\", cu salariul aferent postului \"y\".este corect? sau suntem obligati ... (vezi toată discuția)