avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie=salariu noua functie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie=salariu noua functie?

Buna ziua!
Postul "x "se restructureaza si se ofera postul liber din organigrama "y", cu salariul aferent postului "y".este corect?
sau suntem obligati sa dam acelasi salariu pe care il primea angajatul pe postul anterior?
In informare, trebuie sa specificam pe langa postul liber din organigrama si salariu aferent postului respectiv?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ginutz_a , utilizator 12:54, 28 Iunie 2010
Buna ziua,
Nu sunteti obligati sa-i dati acelasi salariu , ci salariul aferent postului pe care il oferiti.
Da, in informare trebuie sa specificati toate detaliile.
multumesc pentru raspuns!
Va doresc o saptamana buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legate de detasare dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Va rog, daca o societate X solicita detasarea unor angajati de la o alta firma Y, firma X trebuie sa aiba posturile respective in ... (vezi toată discuția)
Concediere cu plati compensatorii in timpul concediului de maternitate ruxamail ruxamail Lucrez la firma X, sunt in concediu de maternitate din martie 2009. In martie 2010, mi s-a propus reintoarcerea la serviciu dar am refuzat oferta si a fost ... (vezi toată discuția)
Reintegrare fictivă ratonu ratat ratonu ratat Ziua buna! După ce am fost concediat abuziv, angajatorul a desființat postul și, deși instanța a decis să fiu reintegrat, acesta nu a între4prins nici ... (vezi toată discuția)