avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament -L112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament -L112

Buna ziua,
Se mai pot cumpara apartamente conform L112?
Este posibil ca in cazul unui proces sa se solicite plata acestuia integral sau se poate plati si in rate(dupa cum zice legea)?
Pretul de cumparare este stabilit conform pietei acuale imobiliare(sau cu mult sub valoarea acesteia)
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sofrana , utilizator 17:05, 25 Ianuarie 2010
Daca apart.este vindut de societatea de gospodarire locativa sau cum se numeste,din localitatea respectiva si daca aveti calitate de chirias in prezent,pretul e fixat de societatea respectiva si nu de pretul pietii.Normal se poate cumpara si in rate,cu ipoteca in favoarea societatii pina la achitarea integrala a pretului,dupa care puteti sterge ipoteca.Se subintelege ca trebuie sa platiti un avans inainte,dupa care se calc. ratele +dobinda.Adresati-va societatii respective cu o cerere in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uregent - contract v-c cu plata in rate, a unui imobil cu ipoteca la banca - clauze IuliaCo IuliaCo Buna ziua, Va rog mult, o parere despre claritatea si pertinenta clauzelor. Precizez ca eu sint cumparatorul, avansul in ziua semnarii este 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)