avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara! Problema cu electrică . Am cumpărat o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara! Problema cu electrică . Am cumpărat o casa in 2015 ...

Buna seara! Am o mare problema . Am cumpărat o casa in 2015 cu conditia ca cel de la care am cumpărat sa rămână acolo cât trăiește . In 2017 a decedat , iar eu in 2018 an construit un magazin si o boxa de Spalatorie . Nu am schimbat contorul si nici contractul de pe numele lui . Acum 3 zile au venit cei de la electrică si mi-au ridicat controlul sa-l verifice precum ca nu inregistreaza cum trebuie si ca sigiliile de pe control sunt rupte si deformate , iar pe cutia (bmp) sunt Ok. Am fost la comisie si vor sa ma pună sa plătesc din urma pe trei ani la un calcul al lor de ordinul miliardelor ( contractul este unul casnic si ei imi calculează prețul pe ultimii 3 ani la valoare de societate ).I-am întrebat cum ajungeam sa stric contorul dacă cutia este sigilată , iar ei au spus ca in 2019 am solicitat sa imi schimbe siguranta precum ca sarea si atunci cel venit nu a fost atent si a sigilat fără sa vadă acele sigilii rupte . Ce pot face ? Eu practic nu am contract cu ei , dar mie mi-au cerut buletinul la comisie . Zice ca eu sunt dator sa plătesc .
Ultima modificare: Duminică, 26 Februarie 2023
Gabyyy1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 14:40, 27 Februarie 2023
Buna ziua!
Tariful pentru persoana juridica este altul decat pentru persoana fizica.Cand ati construit magazinul si spalatoria , in mod normal trebuia sa anuntati furnizorul de energie si vi se monta un contor separat pentru magazin si spalatorie.Sigur ca v-au cerut actul de identitate,proprietatea este pe numele dvs.,nu a decedatului.Si tot dvs. beneficiati de serviciile furnizorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contor electric exterior desigilat neautorizat Lulica Lulica Contor electric exterior \"modificat\" Buna ziua Am urmatoarea problema: am un contor electric trifazic montat in exteriorul proprietatii. Desi cutia este ... (vezi toată discuția)
Preluare de contract de curent (contor care nu are sigiliu si este neconform) AlinaDana28 AlinaDana28 Buna ziua! Am cumparat un apartament cu 2 camere, intr-un bloc de 30 de apartamente, bloc care a functionat in trecut ca hotel. Avem mare problema cu ... (vezi toată discuția)
Mutarea contorului de pe casa veche pe cea nou construita dome dome Am si eu o intrebare.Are cineva idee cat costa sa muti contorul de pe casa veche pe cea nou construita?(din casa veche a mai ramas doar o camera, nu a fost ... (vezi toată discuția)