avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un unchi in varsta de 86 ani care are certificat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un unchi in varsta de 86 ani care are certificat ...

Buna ziua,
Am un unchi in varsta de 86 ani care are certificat de handicap grav cu asistent personal(eu nepoata sunt insotitorul) are alzheimer, intrebarea mea este, unchiul meu mai are dreptul sa semneze o procura notariala prin care o imputerniceste pe sotia lui in varsta de 87ani in relatia cu banca,mentionez ca si matusa are cerificat de handicap nevazaror. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Martie 2023
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Tata poate primi indemnizatie de insotitor pentru un copil cu handicap de gradul 1 grav, mama fiind in acelasi timp asistent personal al copilului angajata la primaria de domiciliu Nicusor79 Nicusor79 -copilul are 8 ani -am aflat ca se poate dar vrea sa stiu sigur, concret pe nr. articol, text de lege, pentru ca multi functionari din primarii ori nu stiu ... (vezi toată discuția)
Procura notariala flori2009 flori2009 Bună! V-aș fi recunoscătoare pentru o informație. Mătușa mea, în vârstă de 86 ani, în deplinătatea facultăților mintale, lucida, merge cu nepoata ... (vezi toată discuția)
Handicap grav cu asistent personal Traianut Traianut Bună ziua.As doridicat sa ma sfătuiți ce pot face în următoarea situație.Tatăl meu este în vârstă de 92 de ani și are handicap grav cu asistent ... (vezi toată discuția)