avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achitare credit banca - o cunostinta a luat credit de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achitare credit banca - o cunostinta a luat credit de la o banca ...

Achitare credit banca, o cunostinta a luat credit de la o banca fara ca banca sa-i faca asigurare, desi cred ca nu a fost prea legal, cunostinta mea a decedat si banca dupa cateva luni fara sa faca nici o notificare familiei si-a vandut dreptul de creditare la o firma de recuperari iar cei de la firma o suna pe sotia decedatului spunandu-i sa plateasca creditul cu tot cu dobanda dar sotia acestuia nu a facut succesiunea dupa sot, ce se poate intampla daca nu sunt bunuri pe decedat dupa casa, teren si celelate bunuri nu a fost dezbatuta mostenirea, se multumeste!
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:22, 1 Martie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditele angajate trebuie platite. Asadar poate ar fi mai bine sa faca un nou credit si sa-l plateasca pe cel in cauza. Doar banii luati prin credit au fost folositi de ambii soti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face cu o datorie a unui parinte care a murit? Didi27 Didi27 Buna ziua!.. Ma confrunt si eu cu o mare prblema... tatal meu a decedat acum cateva luni .. si avea cateva datorii. El a luat imprumut de al 2 banici( ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante Cabinet Expert Contabil Cabinet Expert Contabil Buna seara O persoana incheie un angajament de plata cu o societate de recuperari creante. Dupa aproximativ un an de la semnarea angajamentului persoana ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditul unei persoane decedate? n_aly_e n_aly_e Buna ziua, Tatal meu avea un credit de nevoi personale fara ipoteca in derulare, contractat anul trecut, fara coplatitor sau girant. La data respectiva, banca ... (vezi toată discuția)