avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subsolul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subsolul blocului

Subsolul blocului
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 14:35, 28 Februarie 2023

Deci asta înseamnă ca am dreptul sa depozitez bunuri nu?ati putea va rog frumos sa îmi dați mai multe detalii?in legătura cu articolele ,?ca atâtea legi sunt pro și contra ca numai înțeleg nimic.Multumesc
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
Evolution86, utilizator
Nu aveti dreptul sa depozitati bunuri pe scara blocului sau in subsolul care reprezinta proprietate comuna.
Dar era simplu sa va ganditi ca daca toti ceilalti ar face la fel unde s-ar ajunge,

Sa zice merci ca nu v-au pus chirie pe perioada cat o tineti acolo. Si va puteau pune o chirie cat de mare voiau ei.
Adica dupa ce ati gresit tot dumneavostra va considerati nevinovat.
Ultima modificare: Marți, 28 Februarie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari constructie florinpurda florinpurda Am contruit o boxa la subsolul blocului acum2ani si nu am stiut ca imi trebuie vreo aprobare .ce ar trebui sa intru in legalitate. Florin (vezi toată discuția)
Evacuare lylyanac lylyanac Buna ziua. Societatea la care lucrez detine un spatiu intr~un oras(altul decat unde e sediul). Deasupra spatiului sunt apartamente in chirie sau propietari. ... (vezi toată discuția)
Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, ... Olivian Serban Olivian Serban Buna ziua, Context: eu imi tin bicicleta personala pe casa scarii, legata de balustrada (etaj 1). Unul dintre vecini, a venit la mine, intr-un mod destul de ... (vezi toată discuția)