avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Are dreptul vecinul sa scoata un cos de fum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Are dreptul vecinul sa scoata un cos de fum de la ...

Buna ziua. Are dreptul vecinul sa scoata un cos de fum de la o centrala in condensare pe gaz spre curtea mea, sub pretextul ca se afla in ce i 30 cm de stresina ai lui ? Si daca nu cu i ma pot adresa .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:47, 28 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficial autoritatea sanitara si comisariatul garzii de mediu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cosul poate fi scos spre curtea dvs. cu conditia sa aiba partea verticala ridicata deasupra inaltimii maxime a cladirilor din zona, astfel incat gazele sa se disipeze in atmosfera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coş evacuare gaze de la centrală - poluare in curte Gheorghiţă3 Gheorghiţă3 Bună ziua! Vecinul meu şi-a făcut recent un coş de tip ventuză pentru evacuare gaze de la centrală, care este orizontal, la înălţime de 2m, cu ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)
Burlan aerisire centrala marileni marileni Buna ziua,vecinul care are peretele casei comun in curtea mea si-a tras burlanul de aerisire al centralei termice fara acordul meu la mine in curte.Este ... (vezi toată discuția)