avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua ce acte sunt necesare pentru viza flotant!!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua ce acte sunt necesare pentru viza flotant!!

Bună ziua ce acte sunt necesare pentru viza flotant!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:00, 28 Februarie 2023
Cartea de identitate aflata in termen de valabilitate si actul cu care faceti dovada adresei de resedinta. Daca nu sunteti proprietar, acesta trebuie sa va insoteasca cu actul cu care face dovada proprietatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier Yonut19 Yonut19 Doresc sa incep cursurile unei scoli de soferi in bucuresti,nu sunt din bucuresti insa cu o viza de flotant am inteles ca pot face in Bucuresti Actele ar fi ... (vezi toată discuția)
Acte necesare viza de flotant andreiionel andreiionel ce acte necesare sunt pentru obtinere viza flotant. am citit ca este nevoie si de certificat casatorie desii sunt in divort si am parasit ... (vezi toată discuția)
Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza flotant menționez că proprietarul nu se află în țară iar eu locuiesc în prezent în casa ... (vezi toată discuția)