avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru salariatii incadrati pe nivel de studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru salariatii incadrati pe nivel de studii superioare, cu ...

Pentru salariatii incadrati pe nivel de studii superioare, cu o vechime mai mare de 1 an pe acest nivel trebuie facuta majorare de salariu?am gasit acest lucru intr-un model de decizie colectiva majorare salarii minime, dar nu vad nicio hotarare legala in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:02, 28 Februarie 2023
Decat daca au salarii sub salariul minim brut pe economie ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim pe economie - studii superioare AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Angajat din luna februarie 2020, norma de lucru 1ora/zi, salariu brut de incadrare (minim pe economie calulat la 2230 ... (vezi toată discuția)
Care este salariul minim pe economie? 500 sau 540sau 570 sau media data de ins.nat.de statistica? cristibelean cristibelean Probleme care incep sa ne framante in urma discutiei cu organe de control de la ITM: salariul minim trebie sa fie cel stabilit de contractele de munca la nivel ... (vezi toată discuția)
Salarizare ajutor dorian74 dorian74 sint angajat intr-o institutie subordonata ministerului transportului deci bugetar pe o functie de marinar am absolvit o universitete de marina am si brevet ... (vezi toată discuția)