avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tratamentul fiscal al factrilor de utilitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tratamentul fiscal al factrilor de utilitati

Tratamentul fiscal al factrilor de utilitati
Cel mai recent răspuns: cirivio , utilizator 12:27, 15 Martie 2023
Buna ziua ,am o firma care are un activ inchiriat catre o alta firma ,contractul de energie electrica si utilitati apa-canal este pe firma mea.Lunar eu emit factura de utilitati (contravaloarea energiei electrice si apa-canal)catre firma care este in chirie ,in ce cont trebuie inregistrata aceasta operatiune .
Sumele încasate reprezintă un profit și echilibrează sumele înregistrate pe cheltuielile firmei, pentru c.val utilităților .În concluzie se înregistrează în contul de profit și pierdere .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema Mariralu Mariralu Buna ziua , Am o soc. care a inchiriat un ap. unei pers fizice, ch . de intretinere vor fi achitate de chirias, dar asoc. de proprietari imi trimite aviz ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere hala productie PaulHaiducu PaulHaiducu Suntem o sociaetate comerciala care am inchiriat o hala de productie unui SRL. Acesta consuma multa energie electrica, care trece prin contorul nostru. ... (vezi toată discuția)
Tva - calcul impozit subinchiriere silv silv Buna ziua, am si eu o intrebare: o societate subinchiriaza o parte dintr-un spatiu inchiriat. facturaza chiria si utilitatile pt spatiul subinchiriat la ... (vezi toată discuția)