avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Asociația de proprietari. Bună seara. În urma ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Asociația de proprietari. Bună seara. În urma solicitări mele către Administrație ...

Bună seara. În urma solicitări mele către Administrație pt recalcularea penalităților am primit un răspuns din care nu înțeleg nimic. Deșii am specificat ca doresc în scris, detaliat calculul penalităților nu am primit decât un răspuns scurt. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:07, 1 Martie 2023
Puteți formula o petiție scrisă pe care o depuneți la administrația blocului, dacă nu vă răspunde tot în scris vă adresați instanței de judecată

Zegreanu a scris:

Bună seara. În urma solicitări mele către Administrație pt recalcularea penalităților am primit un răspuns din care nu înțeleg nimic. Deșii am specificat ca doresc în scris, detaliat calculul penalităților nu am primit decât un răspuns scurt. Va rog sa ma ajutați cu un răspuns. Mulțumesc.

Este greu de emis raspuns atat timp vcat nu ati detaliat concret ce ati solicitat si ce a raspuns asociatia de proprietari
Ce contine raspunsul scurt?
Adresati cerere oficiala catre asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa vi se comunice detaliat situatia platilor catre asociatie
Mai puteti formula contestatie impotriva valorii impuse in lista lunara de intretinere,in termen de 10 zile de la afisare
Presedintele de asociatie are obligatia legala sa comunice raspuns in termen de 10 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane in plus la intretinere Marra11 Marra11 Buna ziua, administratorul blocului ne adauga constant persoane in plus la intretinere desi locuim 2, pe baza regulii administratiei ca se adauga persoane in ... (vezi toată discuția)
Afisare si plata tabel cota de intretinere fara luarea in calcul a consumului de apometre Violeta Sc Violeta Sc Buna ziua, Imi puteti spune cum pot proceda in urmatoarea situatie va rog: Pana la sfarsitul lunii Septembrie administratorul blocului sau cel putin ... (vezi toată discuția)
Bună seara! care sunt prevederile legale care dau dreptul administratorului ... vasile coman vasile coman Bună seara! Care sunt prevederile legale care dau dreptul administratorului de bloc să refuze incasarea cheltuielilor la întreținere pe motiv că nu ... (vezi toată discuția)