avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aș dori să iau legătura cu un expert contabil, dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aș dori să iau legătura cu un expert contabil, dar în primul ...

Aș dori să iau legătura cu un expert contabil, dar în primul rând aș dori să întreb dacă știe cineva oare cu cât la sută sa mărit pensia militară din 2012 până astăzi? Dacă atunci tatăl meu vitreg a avut pensie de 4100 lei
Vă mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 02:57, 1 Martie 2023
Valoarea pensiilor militare depinde de functie,grad,etc si sunt actualizate in conformitate cu disp art. 101, art. 102, din Legea nr. 223/2015 – privind Pensiile Militare de Stat,si amodificarilor legislatiei speciale
Concret care este interesul dv pentru a contacta expert contabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie ... sebiTM sebiTM Buna ziua, Sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie stabilita în baza legii 263/2010. Prima decizie de pensionare a fost actualizata prin ... (vezi toată discuția)
Pensii militare stefan_a. stefan_a. Buna ziua Sunt pensionar militar din anul 2018. Inca de la prima pensie incasata am considerat ca am fost nedreptatit prin aplicarea incorecta a legislatiei ... (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca pensionar VALENTINCOPOSU VALENTINCOPOSU Buna. Sunt cadru militar in rezerva. Am trecut in rezerva cu drept de pensie de serviciu anticipata partiala, conform art. 18, lit. b) din Legea 223/ 2015 ... (vezi toată discuția)